Είστε στρατιωτικός και είχατε μια δυσμενή κρίση;

Αναστρέψτε την τώρα, μην αφήνετε στην τύχη το επαγγελματικό σας μέλλον

Είστε στρατιωτικός και είχατε μια δυσμενή κρίση;

Αναστρέψτε την τώρα, μην αφήνετε στην τύχη το επαγγελματικό σας μέλλον

Ενημερωθείτε τώρα για την διαδικασία
Μην αφήσετε μια δυσμενή κρίση να καταστρέψει την καριέρα σας

Ενημερωθείτε τώρα τώρα για την διαδικασία
Μην αφήσετε μια δυσμενή κρίση να καταστρέψει την καριέρα σας

Μάθετε για τις επιλογές σας

Μάθετε Δωρεάν για τις επιλογές σας

Δείτε τους τρόπους αντίδρασης σε τυχόν δυσμενή κρίση για εσάς

 

Η διαδικασία των κρίσεων για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων διεξάγονται πλέον υπό ιδιαίτερα αυστηρές διαδικασίες.

 • Ακριβώς για αυτό, χρειάζεστε μια έμπειρη και έγκυρη νομική συνδρομή που θα δώσει άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.
 • Μια δυσμενής κρίση είναι δυνατόν να αναστραφεί. Πρέπει όμως να κινηθείτε εγκαίρως, συνυπολογίζοντας προσεκτικά το σύνολο των δεδομένων όπως και τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Μην χάνετε την αισιοδοξία σας.

Σε κάθε πρόβλημα αντιστοιχεί και η ανάλογη λύση.

 • Μια δυσμενής κρίση δεν είναι το τέλος του κόσμου. Η εμπειρία μας όπως και η άρτια νομική κατάρτιση των εξειδικευμένων στις στρατιωτικές υποθέσεις συμβούλων μας, αποτελούν το διαβατήριο για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσής σας.
 • Οι υποθέσεις που αφορούν σε στρατιωτικά ζητήματα, και ειδικά σε ζητήματα που αφορούν στην κρίση των στελεχών σίγουρα δεν είναι απλές.
 • Χρειάζεστε λοιπόν την εμπειρία και την γνώση, που διαθέτει το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο μας που έχοντας συντάξει χιλιάδες αναφορές και προσφυγές τα τελευταία 25 έτη, στέκεται δίπλα σας σε αυτή την κρίσιμη για εσάς στιγμή.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΣ

Προετοιμάστε κατάλληλα, κάθε βήμα σας μετράει

 

 • Η σωστή προετοιμασία, ή έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση όπως και η ενεργοποίηση με άμεσο τρόπο όλων των απαραίτητων διαδικασιών συνιστούν τις προϋποθέσεις για την ευόδωση της υπόθεσης σας.
 • Πρώτη και βασική προϋπόθεση αποτελεί, να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις που αφορούν στην τεκμηρίωση σας, προκειμένου να είστε πλήρως προετοιμασμένος για τις επόμενες κινήσεις σας.
 • Να είστε βέβαιος πως διαθέτετε μια ευρεία γκάμα επιλογών προκειμένου να υπερασπιστείτε την επαγγελματική σας πορεία και τα δικαιώματά σας.
 • Ελάτε να σας ενημερώσουμε για όλους τους διαθέσιμους νομικούς τρόπους που μπορείτε να αξιοποιήσετε, προκειμένου να υπερασπιστείτε την επαγγελματική σας αξιοπρέπεια.

Υπάρχει νομική διέξοδος σε κάθε υπόθεση

Πρέπει να γνωρίζετε ότι αν ανήκετε στους συνταξιοδοτικά ώριμους αξιωματικούς:

 • Διαθέτετε μόλις 60 ημέρες από την ημερομηνία κοινοποίησης της κρίσης που σας αφορά.
 • Το χρονικό διάστημα είναι περιορισμένο και οι διαδικασίες που πρέπει να κινηθούν πολλές.
 • Εμείς θα σας υποστηρίξουμε υπεύθυνα, σε όλη αυτή την πορεία ενώ αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι να έχουμε πλήρη γνώση του ατομικού σας φακέλου (αντίγραφα ΕΙ, ΕΑ, ΣΑ, καθώς και αντίγραφα πειθαρχικών ποινών κ.λπ.).

Τα υπόλοιπα αφήστε σε εμάς.

Οι δύσκολες υποθέσεις είναι η ειδικότητά μας.

 • Αφού λάβουμε πλήρη γνώση του φακέλου σας, θα χαράξουμε από κοινού την στρατηγική που θα ακολουθηθεί στην περίπτωση σας.
 • Ταυτόχρονα ο προσωπικός νομικός σας σύμβουλος θα σας ενημερώνει πλήρως και τακτικά για την έκβαση της υπόθεσή σας.

Έχετε κάνει την ορθή επιλογή.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας μα υπερασπιστείτε το επαγγελματικό σας μέλλον και το μέλλον της οικογένειας σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Συγκεντρώστε άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα,  που αφορούν στην υπόθεσή  σας, και στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] με το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αν ανήκετε στους ώριμους συνταξιοδοτικά αξιωματικούς διαθέτετε μόλις 60 ημέρεςΓι’αυτό και πρέπει να κινηθείτε άμεσα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δυστυχώς δεν είναι σύμμαχός σας. Οποιαδήποτε ολιγωρία μπορεί να αποβεί μοιραία για την επαγγελματική σας καριέρα.

Η πρόσφατη εμπειρία έχει καταδείξει ότι,  λόγω των διαρκών μειώσεων στις οργανικές θέσεις , τα κριτήρια τών κρίσεων έχουν αυστηροποιηθεί,  ενώ οι αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων λαμβάνουν υπόψη τους και την παραμικρή λεπτομέρεια – δυσμενές στοιχείο του φακέλου σας. Μια  ατυχής στιγμή είναι πιθανό να ανακόψει την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην καθυστερείτε! Πάρτε τώρα την σωστή απόφαση,  που θα καθορίσει το επαγγελματικό σας μέλλον.

Ναι,  υπάρχει τρόπος. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην απογοητεύεστε! Για την υπόθεσή σας, όπως και για κάθε αντίστοιχη υπόθεση,  μπορεί να προβληθούν βάσιμες αντιρρήσεις! Μια δυσμενής κρίση είναι μεν μια αρνητική εξέλιξη, αλλά με την κατάλληλη νομική συνδρομή είναι δυνατόν να  ανατραπεί.

Ελάτε στο γραφείο μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση για την δική σας περίπτωση.

Τα 25 έτη εμπειρίας μας και τα χιλιάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων,  που μας έχουν εμπιστευθεί τις υποθέσεις τους, αποτελούν την ζωντανή απόδειξη για τον κατάλληλο νομικό χειρισμό.

Είπαν για εμάς

Ένας συνάδελφος μου μου μίλησε για εσάς. Σας εμπιστεύθηκε και υπό τη καθοδήγηση του συμβούλου σας,κατάφερε να αναστρέψει την δυσμενή κρίση που απειλούσε την επαγγελματική του εξέλιξη. Ακριβώς για αυτό, και εγώ απευθύνθηκα σε εσάς για να με βοηθήσετε τώρα που έχω βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

Ένας συνάδελφος μου μου μίλησε για εσάς. Σας εμπιστεύθηκε και υπό τη καθοδήγηση του συμβούλου σας,κατάφερε να αναστρέψει την δυσμενή κρίση που απειλούσε την επαγγελματική του εξέλιξη. Ακριβώς για αυτό, και εγώ απευθύνθηκα σε εσάς για να με βοηθήσετε τώρα που έχω βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

Έχω αγωνιστεί πολύ για την καριέρα μου ως στέλεχος τω ενόπλων δυνάμεων. Εκτιμώ ότι η δυσμενής κρίση που δέχθηκα, είναι άδικη καθώς στηρίχθηκε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Προσβλέπω στην πολύχρονη εμπειρία σας και στην πολύτιμη βοήθεια σας.

Είμαι εξοργισμένος. Δεν φθάνει που βιώνουμε καθημερινά την διαρκή φτωχοποίηση μας, τώρα θέλουν να μας επιβάλλουν και αναδρομικά πρόστιμα. Δεν θα το δεχθώ. Ήρθα σε εσάς και με πείσατε ότι η υπόθεσή μου μπορεί να κερδηθεί. Τώρα νιώθω σίγουρος γιατί έχω μια έμπειρη νομική ομάδα δίπλα μου.

Επικοινωνία

CONTACT US
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
σδγβ σδφγσδφγ σδφγ δσφγ δσφγσ δφγσδφγ
BCLA
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210-9536664, 210-9536694, 211-0123226, 211-0123227
FAX: 210 9520875
E-mail: [email protected]
SITE: www.militarylawoffice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σας ευχαριστούμε για το email. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.
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