Έκτακτες Κρίσεις Στελεχών Ιουνίου 2017

Αντιμετωπίστε τυχόν δυσμενή κρίση με την υποστήριξη του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου.

Κρίσεις Στελεχών Ιουνίου 2017 – Διαβάστε όλα τα ονόματα εδώ:

Στρατός Ξηράς  –  Ναυτικό

Τα Στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων που κρίθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τα Συμβούλια Κρίσεων


Όπως σαφώς γνωρίζετε μπορείτε, με την κατάλληλη υποστήριξη των έμπειρων νομικών μας, μπορείτε να αντιδράσετε σε τυχόν δυσμενή κρίση για εσάς.

Μπορείτε να εκθέσετε είτε προφορικά, είτε γραπτά, τη θέση σας για την επιθυμητή από εσάς κρίση του Συμβουλίου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη σύνταξη ενδικοφανούς προσφυγής ώστε στη συνέχεια, εφόσον κρίνουμε από κοινού ότι είναι προς το συμφέρον σας, να προχωρήσουμε και στα επόμενα βήματα.

Ανάλογα με το βαθμό που έχετε μπορείτε στη συνέχεια να προσφύγετε στο ΣτΕ ή στο Διοικητικό Εφετείο.

Το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο, έχοντας συντάξει χιλιάδες αναφορές και προσφυγές τα τελευταία 25 έτη, μπορεί να σταθεί δίπλα σας αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι:

Όσοι ανήκετε στους ώριμους συνταξιοδοτικά αξιωματικούς, έχετε 60 ημέρες από την ημερομηνία κοινοποίησης. Κρίνεστε δηλαδή με βάση το Ν. 2439/1996, άρθρο 19 παρ. 6.

Η πρόσφατη εμπειρία μας έχει δείξει ότι οι κρίσεις των Στελεχών έχουν αυστηροποιηθεί. Ιδιαίτερα μετά και τις σημαντικές μειώσεις των οργανικών θέσεων, οι αποφάσεις των Συμβουλίων κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Είναι σημαντικό επομένως, για τη διασφάλιση των συμφερόντων σας, να προετοιμάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεκμηρίωσή σας.

Αυτό που εμείς χρειαζόμαστε για να σας υποστηρίξουμε είναι να έχουμε πλήρη γνώση του ατομικού σας φακέλου (αντίγραφα ΕΙ, ΕΑ, ΣΑ, καθώς και αντίγραφα πειθαρχικών ποινών κλπ).

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο 210-9536664 ή να μας αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας μπορείτε να συμπληρώσετε και την φόρμα επικοινωνίας.

Συμπληρώστε την Φόρμα για να ξεκινήσουμε μαζί τις απαραίτητες ενέργειες.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*

Ερώτημα

Εκ της νομικής ομάδας του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου:

«Ενημερώνουμε τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων ότι, εφόσον κατά τις έκτακτες ή τακτικές κρίσεις έτους 2017 κριθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο δυσμενώς, έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν προσφυγή για επανάκριση.
Η προσφυγή χαρακτηρίζεται ως ενδικοφανής από το νόμο και η άσκησή της αποτελεί προϋπόθεση, για να προσφύγει ο θιγόμενος είτε στο ΣτΕ, είτε στο Διοικητικό Εφετείο, ανάλογα με τον βαθμό του. Η προσφυγή προτείνουμε να είναι νομικά τεκμηριωμένη και να συμβαδίζει με την τρέχουσα νομολογία των διοικητικών δικαστηρίων.
Για τον λόγο αυτό ενδείκνυται η σύνταξή της από έμπειρο νομικό σε θέματα στρατιωτικού δικαίου. Η προθεσμία άσκησης της προσφυγής για όσους υπάγονται στις διατάξεις του νόμου 2439/1996 (ΦΕΚ Α’ 219) – πρόκειται δηλαδή για τους ώριμους συνταξιοδοτικά αξιωματικούς- σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 6 είναι 60 ημέρες από την ημερομηνία κοινοποίησης της δυσμενούς κρίσεως και για όσους κρίνονται με βάση τις διατάξεις του νόμου 3883/2010 (ΦΕΚ Α’ 167) – για όσους δεν υπάγονται στις μεταβατικές διατάξεις και δεν κρίνονται με τον προηγούμενο νόμο-σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 6 έχουν δικαίωμα να προσφύγουν εντός 5 ημερών από την κοινοποίησή της.
Εφόσον επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες ή την σύνταξη από το γραφείο τυχόν προσφυγής σας, αλλά και για θέματα κρίσεων και προαγωγών, μπορείτε να απευθύνεστε με τον κατά την κρίση σας πιο πρόσφορο τρόπο από τους παραπάνω.”

Το γραφείο μας έχει αναλάβει χιλιάδες υποθέσεις που αφορούν σε μεταθέσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Υποθέσεις
0
Διοικητικές Αναφορές

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262  ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
ΤΗΛ.: 210-9536664
FAX:  210 9520875
E-mail: [email protected]
SITE:  www.militarylawoffice.gr

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο απευθύνονται επί 25 έτη τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας για τις υποθέσεις τους.
Λόγω της αυξημένης τεχνογνωσίας μας μπορούμε να υποστηρίζουμε εσάς, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πλήρως. Στα Αστικά και στα Στρατιωτικά Δικαστήρια.
Είναι άλλωστε σύνηθες υποθέσεις που για ένα απλό πολίτη χρειάζονται μόνο μία ενέργεια, να απαιτούν ενέργειες σε πολλά επίπεδα για ένα Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων.Εμείς, εδώ και 25 χρόνια, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις, μελετούμε και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Ως τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, διαθέτουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών.
Σε κάθε τομέα Δικαίου, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.Τα στελέχη μας και οι συνεργάτες μας καταρτίζονται διαρκώς.
Στόχος μας να σας δίνουμε πάντοτε την καλύτερη υποστήριξη.
Το γραφείο μας έχουν τιμήσει με την ανάθεση υποθέσεών τους χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μεταξύ τους συγκαταλέγονται και Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής.Έχουμε πάντοτε στο επίκεντρο των ενεργειών μας την προάσπιση των συμφερόντων σας.Μάθετε Περισσότερα >

Κρίσεις 2017
Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 210-9536664

Για να συνομιλήσετε με ένα εξιδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*
Email:*

Τηλέφωνο*

Ερώτημα:


Για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό με τις απαραίτητες διαδικασίες

Κρίσεις 2017
Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 210-9536664

Για να συνομιλήσετε με ένα εξιδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*
Email:*

Τηλέφωνο*

Ερώτημα:


Για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό με τις απαραίτητες διαδικασίες