Δήλωση τόπου προτίμησης 2017!

typing

Δηλώστε τόπο προτίμησης με την τεχνογνωσία των στελεχών του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου

Όπως είναι γνωστό στα τέλη Σεπτεμβρίου τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά τους τόπους προτίμησής τους.
Για το λόγο αυτό, όπως γνωρίζετε, υπάρχει ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή στην οποία τα στελέχη μπορούν να πραγματοποιούν τη δήλωσή τους.

Δήλωση τόπου προτίμησης 2017!

Επειδή ωστόσο η σύνταξη της δήλωσης προτίμησης δύναται να ΜΗΝ είναι μια τυπική διαδικασία, όπως ορισμένες φορές παρουσιάζεται, τείνει να μην περιλαμβάνονται με τον ενδεδειγμένο τρόπο οι ουσιαστικοί λόγοι που διαφοροποιούν την κάθε μία δήλωση προτίμησης ξεχωριστά.

Με αυτό τον τρόπο πολλές φορές στελέχη με πραγματική ανάγκη μετάθεσης ή μη πραγματοποίησης μετάθεσης βρίσκονται να έχουν επί της ουσίας αγνοηθεί και να μην επιτυγχάνουν το σκοπό τους.

Είναι κάτι που εύκολα αποδεικνύεται τόσο από την κατάρτιση των πινάκων όσο και εν τέλει από τις μεταθέσεις που λαμβάνετε ή δεν λαμβάνετε.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τη σχετική καρτέλα που θα σας αποσταλεί αυτόματα στο e-mail σας για να συντάξετε μαζί μας τη δήλωση προτίμησής σας ή καλέστε μας στο 210-9536664 για να σας καθοδηγήσουμε αντίστοιχα.

Συμπληρώστε την Φόρμα για να λάβετε το Ενημερωτικό Υλικό

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-9536664.

Τα εξειδικευμένα στελέχη του Στρατιωτικού Δικηγορικού Γραφείου έχοντας συντάξει τα προηγούμενα 25 χρόνια εκατοντάδες αντίστοιχες αναφορές γνωρίζουν πώς να μην πέσει η δήλωση προτίμησής σας στο σωρό, πώς να διαμορφώσουν την αναφορά ώστε να ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ, να ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ από τους αρμόδιους και εν τέλει να ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ.

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Υποθέσεις
0
Διοικητικές Αναφορές

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262  ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
ΤΗΛ.: 210-9536664
FAX:  210 9520875
E-mail: [email protected]
SITE:  www.militarylawoffice.gr

Στο Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο απευθύνονται επί 25 έτη τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας για τις υποθέσεις τους.
Λόγω της αυξημένης τεχνογνωσίας μας μπορούμε να υποστηρίζουμε εσάς, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πλήρως. Στα Αστικά και στα Στρατιωτικά Δικαστήρια.
Είναι άλλωστε σύνηθες υποθέσεις που για ένα απλό πολίτη χρειάζονται μόνο μία ενέργεια, να απαιτούν ενέργειες σε πολλά επίπεδα για ένα Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων.Εμείς, εδώ και 25 χρόνια, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις, μελετούμε και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Ως τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, διαθέτουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών.
Σε κάθε τομέα Δικαίου, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.Τα στελέχη μας και οι συνεργάτες μας καταρτίζονται διαρκώς.
Στόχος μας να σας δίνουμε πάντοτε την καλύτερη υποστήριξη.
Το γραφείο μας έχουν τιμήσει με την ανάθεση υποθέσεών τους χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μεταξύ τους συγκαταλέγονται και Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής.Έχουμε πάντοτε στο επίκεντρο των ενεργειών μας την προάσπιση των συμφερόντων σας.Μάθετε Περισσότερα >